logo

Weer een meesterpianist op PianoFest 2019!

Amsterdam, 9 oktober 2019. Tijdens de finale van het PianoFest concours op zondag 22 december 2019 in het Conservatorium van Amsterdam, treedt meesterpianist Thomas Beijer op. Beijer speelt na afloop van de optredens van de drie finalisten en de winnaar van de beste compositie. Tijdens het optreden van Beijer selecteert de vakjury de winnaar van PianoFest Concours 2019. De finalisten maken kans op een masterclass van gerenommeerd pianist en nog vele andere prijzen (zie hieronder). Wat Thomas Beijer gaat spelen is nog even een verrassing.

Koop hier een ticket voor het slotconcert.

De presentatie van het concert is in handen van Orville Breeveld.

15:30 aanvang concert

Locatie: Bernard Haitinkzaal van het Conservatorium van Amsterdam, Oosterdokskade 151, Amsterdam.

Prijzen PianoFest 2019

1e PRIJS PianoFest concours: een masterclass door een gerenommeerde pianist en kaarten voor drie concerten uit de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw, aangeboden door de serie Meesterpianisten (2 kaarten per concert).

2e PRIJS PianoFest Concours: kaarten voor twee concerten uit de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw, aangeboden door de serie Meesterpianisten (2 kaarten per concert).

3e PRIJS PianoFest Concours: 2 kaarten voor één concert uit de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw, aangeboden door de serie Meesterpianisten (2 kaarten per concert).

PRIJS voor beste compositie: kaarten voor drie concerten uit de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw, aangeboden door de serie Meesterpianisten (2 kaarten per concert).

Alle halve finalisten winnen een bladmuziekbon ter waarde van €20 aangeboden door Broekmans & Van Poppel.

Uit de halve finalisten wordt een deelnemer geselecteerd voor een educatieve aanmoedigingsprijs mogelijk gemaakt door de European Piano Teachers Association (EPTA).

Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwsberichten over het festival. Laat hier je emailadres achter:
logo
Designed and developed by Ilya. Pianofest © 2020