logo

Locatie

Festivallocatie

Het festival vindt plaats in het gebouw van het Conservatorium van Amsterdam op de Oosterdokskade 151.

Auto

Parking Centrum Oosterdok ligt onder het Oosterdokseiland, naast het conservatorium.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is het Conservatorium van Amsterdam te bereiken met alle metro’s, trams en bussen met halte Amsterdam Centraal Station. Tramlijn 26 (IJtram) en 25 hebben een halte bij het Muziekgebouw aan 't IJ. Daarvandaan is het een paar minuten lopen naar het Conservatorium van Amsterdam.

Te voet

  • Vanaf het Centraal Station: neem uitgang centrum, ga links (in oostelijke richting) voorbij de busplatforms. Volg bordjes Route Oosterdok, het Conservatorium van Amsterdam is tijdelijk bereikbaar via het fietspad.
  • vanaf Oostelijke binnenstad/ Waterlooplein: Valkenburgerstraat, via NEMO-pier over de Van der Veldebrug (bij NEMO).
  • vanaf het IJ (PTA, De Ruyterkade, pont): door de Oostbuis van de Oostertoegang en de loopsteiger.

Fiets

Via de fietsbrug (links naast de loopsteiger naar het Nemo). Aan het einde van de fietsbrug ziet u het Conservatorium van Amsterdam. Voor de ingang van het conservatorium is de ingang naar de bewaakte fietsenstalling (u moet de trap af).

Hotel

Woon je ver van Amsterdam en wil je wel beide festivaldagen bezoeken? Wij hebben een speciale deal voor je geregeld met het IBIS Amsterdam Centre Stopera hotel. Dat is een mooi hotel midden in het centrum van Amsterdam en dichtbij de festivallocatie. Wil je hier gebruik van maken? Vul dan hier het boekingsformulier in en profiteer van de speciale PianoFest prijs: € 99,- op vrijdag en € 139,- op zaterdag, excl. ontbijt.

Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwsberichten over het festival. Laat hier je emailadres achter:
logo
Designed and developed by Ilya. Pianofest © 2020