logo

PianoFest aan 't IJ

Het zijn moeilijke tijden voor de culturele sector. Concerten en voorstellingen gaan niet door en theaters zijn gesloten. Ook PianoFest 2020 staat op losse schroeven. Maar wij laten ons niet kisten! Wij hebben het Muziekgebouw aan 't IJ benaderd en samen komen we met een heel mooi event PianoFest aan 't IJ: we bieden amateurpianisten de unieke kans om in juli al op te treden op deze fenomenale locatie. 

Op 4 en 10 juli krijgen 50 amateurpianisten de kans om op te treden op een prachtige concertvleugel in de grote zaal van Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam. Op deze dagen kan iedere amateurpianist in Nederland weer voor vijf minuten in de huid kruipen van een echte concertpianist. Van beginner tot gevorderde, van jong tot oud, van klassieke of jazzmuziekliefhebbers tot de makers van eigen liedjes, alle amateurs zijn welkom.

PianoFest aan 't IJ - een serie mini-masterclasses
Je speelt je 5-minutenrepertoire op een prachtige vleugel in de grote zaal. Direct na je optreden krijg je op het podium mondelinge feedback van pianist David Kuyken, hoofdvakdocent piano aan het Conservatorium van Amsterdam en studieleider van de Sweelinck Academie. Ook krijg je een mooie videoregistratie van je optreden. Mogelijk is beperkt publiek tegen die tijd ook weer toegestaan, dus wellicht mogen je fans ook komen! Daarover later meer.

Tickets
De ticketprijzen zijn nog niet bekend. Wel willen we vast laten weten dat er nauwelijks fondsen of subsidies voor dit event zijn. De prijs voor een ticket zal (dus) hoger liggen dan wat je eerder betaalde voor PianoFest 2019. Ook rekenen we een toegangsprijs voor bezoekers.

Inschrijving
De inschrijving opent binnenkort. Er is maar beperkt plek voor optredens, dus hou onze website en sociale media in de gaten!

Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwsberichten over het festival. Laat hier je emailadres achter:
logo
Designed and developed by Ilya. Pianofest © 2021